Kuinka lähteä lomalle ja mitä ottaa mukaan? Kaakkois-Aasia

Se, että lähtee reissuun vaatii halun. Ite kiskasin kännin ja päätin suunnaksi Thaimaan, aivan kuten miljardit muut suomalaiset. Mutta väliäkö tuolla saatana.

Mistä liput? Ite laitoin hakusanan, että Helsinki Bangkok ja sieltä halvimman lennon, hintaa tuli päälle 500€ mutta varmaan löytyy halvemmallaki.

Mitä mukaan? Tässäpä ensimmäinen kysymys mitä mietin ku liput varasin. Jos asuu ikänsä Lapissa pakkasessa niin saattaa äkkiseltään säikähtää, että mitähän siellä viidakossa nyt tarvii mukanansa kantaa. Ja tästä syystä kirjoitan tätä blogia, että joku sais edes pientä osviittaa hommaan.

Eli mukaan lähti reppu mallia Savotan Jääkäri. Justiinsa menee käsimatkatavarana kaikilla Aasian halpisyhtiöllä kans, eikä tarvi peltätä että joku saaana heti varastaa sen liukuhihnalta samaan aikaan ku ite tappelee viisumien kans.

Mitäpä reppuun? Neljä aluvaatekertaa, yksi  menee päällä. Täällä on joka paikassa mahollista pesettää tai pessä ite pyykkiä niin ei tarvi sitäkään ressata. Ota kemikaalit mitä tarvit, itellä on riippumatto käyttämättä, matkapyyhe käyttämättä. Päällä reisitaskuhousut, armeijan kauluspaita ja hellemaiharit. Aluvaatteet tekniset niin kuivuvat heti ja ovat hyvät helteellä. Samalla asukokonaisuus on rento mutta sotilaallinen, eipä ole tullu ku kehuja ihmisiltä. Homma toimii niin kaupungilla kuin viidakossa tai rannalla.

Sandaaleja ei ole tullu käytettyä yhtään, shortsit on mukana käyttämättömänä. Ei ole turhaan kirjoteltu muissa blogeissa että jätä turha pois. Olis pitäny uskoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *